Mens vi venter på Bett

Kom med til web-bett d. 19.januar 2022

De fleste af os havde set frem til, at vi i 2022 igen kunne komme til BETT i London i januar. Både for at blive inspireret til arbejdet og brugen af teknologier i vores undervisning, men også på grund af muligheden for de altid inspirerende skolebesøg på engelske skoler. 

Men nu er BETT udsat indtil 22-25. marts, og de mange ture, hvor danske lærere, skoleledere og virksomheder rejser derover, er pt. aflyst eller udskudt. 

Så hvorfor ikke mødes hjemme? 

Tid & Sted

Vi mødes online (du får linket ved tilmelding)
Onsdag d. 19. januar kl. 13-16

Tilmelding

Pris

Gratis

Danmarks it- og medievejlederforening er medarrangør

Det er tanken bag webinaret Imens vi venter på Bett, hvor vi mødes online for netop at få det udbytte, som vi havde håbet at få ud af en tur til London: Inspiration og mulighed for at diskutere med andre lærere og skoleledere, der også ønsker at dygtiggøres sig, når det gælder anvendelse af digitale løsninger i deres arbejde. 

Derfor er EdTech Denmark, Atea, Verdens Bedste Danske Skole, Apple Danmark og Danmarks it- og medievejlederforening gået sammen om et spændende webinar. 

Reserver d. 19. januar kl. 13-16, og mød bl.a. tidligere Director of Learning hos Apple i Cupertino, Dr. William Rankin, og kom med på en række virtuelle skolebesøg rundt omkring i landet.

Vi er i fuld gang med resten af programmet samt paneldiskussioner, som præsenteres snarest muligt.
Vi håber, at du har tid, lyst og mulighed for at deltage i vores gratis event, tilmelding her.

Mens vi venter på Bett