Arrangementer

Danmarks it- og medievejlederforening 

Kalender

Digital Læringsdag 2024

Digital Læringsdag 2024

Skal du med, når EdTech Denmark holder Digital Læringsdag på Aalborg Universitet, København? Igen i år stiller vi skarpt på forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse og tilbyder et program med fire forskellige spor: Spil og Læring, AI i Undervisningen, Teknologiforståelse og Hjælpemidler samt StartUp Pitch. Se programmet her: https://edtechdenmark.dk/digital-laeringsdag-2024

Generalforsamling 2024

Danmarks it- og medievejlederforening inviterer alle medlemmer til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes fysisk på Gl. Avernæs i...

GLAV 2024

GLAV 2024

Mening, medbestemmelse og motivation
– med teknologi i en styrket folkeskole

Digital læringsdag

Digital læringsdag

Skal du med til Digital Læringsdag den 6. september 2023?
Sammen med @EdTech Denmark stiller vi skarpt på forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse.
Du kan blandt mange andre møde @Birgitte Vedersø, formand for UVMs Ekspertgruppe for kunstig intelligens, @Simon Skov Fougt, AU og national leder af PIRLS, @Camilla Mehlsen, digital medieanalytiker og forfatter.

Digi-dage 2023

Digi-dage 2023

Digitalisering er svært at komme uden om. Er du interesseret i at forstå, hvad sociale medier gør ved vores børn og unges trivsel? Hvordan vi skal håndtere AI, ChatGPT og andre nye teknologier, i undervisningssektoren? Så er Digitaliseringsdage helt sikkert noget for dig!

Gl. Avernæs 2023

Gl. Avernæs 2023

Konferencen er afholdt.
Der er link til materialer fra konferencen her.

Teknologiforståelse

Teknologiforståelse

22/11 kl. 14-15:30
Danmarks it- og medievejlederforenings afholder løbende tema-webinarer. I dette stilles der skarpt på teknologiforståelse.

Webinar Copydan – regler og muligheder

Webinar Copydan – regler og muligheder

20/9 kl. 14-15
Danmarks it- og medievejlederforenings afholder løbende tema-webinarer. I dette stilles der skarpt på Copydan samt regler og rettigheder i forbindelse med ophavsret og open source i undervisning.

Gl. Avernæs 2022

Gl. Avernæs 2022

Konferencen er afholdt, se programmet og materialer fra konferencen her: