Digitaliserings___ dage

Hvad er Digitaliseringsdage?
Digitaliseringsdage er Børne- og Undervisningsministeriet årlige virtuelle konference, som skal understøtte samtalen om, hvornår og hvordan it, data og digitalisering kan bidrage til at løfte børn, unge og voksnes læring og trivsel.

Det praktiske
Hvornår: Konferencen afholdes d. 8. og 9. november 2023
Tid: Kl. 12.00-17.00
Hvor: Online – ved tilmelding får man tilsendt link til konferencen

Digitalisering er svært at komme uden om – det er her, der og alle vegne i vores samfund ikke mindst i vores børn og unges dagligdag. Er du interesseret i at forstå, hvad sociale medier gør ved vores børn og unges trivsel? Hvordan vi skal håndtere AI, ChatGPT og andre nye teknologier, i undervisningssektoren? Så er Digitaliseringsdage helt sikkert noget for dig!
Mere end 4400 deltog da Digidage løb over skærmene første gang i efteråret 2022, og du og dine kollegaer er inviteret til dette års event for undervisere, vejledere, pædagoger og pædagogisk personale, ledere og administrativt personale – helt gratis!

Konferencetemaet 2023
På Digitaliseringsdage sætter vi fokus på, og forholder os kritisk til, hvordan it, digitalisering og data kan bidrage til at forbedre børn, unge og voksnes læring. På konferencen vil der bl.a. være sessioner om elevernes digitale kompetencer og kritiske stillingtagen, tips og tricks til anvendelse af teknologi i undervisningen, sessioner om kunstig intelligens’ betydning i uddannelsessektoren, debatter om potentialer og udfordringer ift. institutionernes digitale hverdag, datainformeret trivselsudvikling, brug af læringsdata, digital ulighed og meget mere.

Program
Vi er i fuld gang med at planlægge konferencens program og det forventes færdigt inden
sommerferien.

Programmet vil løbende blive opdateret på Digitaliseringsdage – Se program og tilmeld dig her

Hvem henvender konferencen sig til?
Konferencen henvender sig til alle, der til daglig arbejder med børn, unge og voksnes læring – uanset faglighed. Konferencens indhold veksler mellem indehold, der er målrettet forskellige uddannelses- og fagområder og peger direkte ned i din daglige praksis, samt indhold der i højere grad hæver sig op i helikopteren og går på tværs af uddannelsesinstitutioner.

Tilmelding
For at tilgå konferencen skal du være tilmeldt konferencen og oprettet som bruger. Når du er oprettet som bruger, vil du også få mulighed for at skræddersy netop det program, som du finder mest interessant og relevant for din praksis.
Brug konferencen som afsæt for det strategiske arbejde og tilpas den, så den passer til dig Det virtuelle format giver en ekstraordinær fleksibilitet og mulighed for at deltage præcis, som det passer ind i din arbejdsdag.
Man lærer bedst i fællesskab, og derfor opfordrer vi til, at du deltager sammen med dine kollegaer. Ud over at mærke nerven i en direkte livestream, hvor der bl.a. vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, vil det også give jer mulighed for at drøfte oplæggene
undervejs og styrke jeres praksis i fællesskab.

Alle sessioner bliver optaget – så hvis du ikke har mulighed for at deltage i løbet af konferencedagene eller hvis du misser et oplæg, kan du finde alle sessionerne i konferencens mediebibliotek efter afvikling

Se program og tilmeld dig her