Konferencen er afholdt, dejligt at se så mange engagerede deltagere til et par gode og lærerige dage.

Materialer fra konferencen 2022

Covid-19 pandemien satte indgroede vaner ud af spil og motiverede os til at gå nye veje. Skoler, arbejdspladser, kulturoplevelser, samvær med venner og familie blev med et forandret og digitaliseret. Vi kommunikerede på Zoom, Teams, Messenger og Meet. Vi havde gamle hænder, var mutede og gik i breakout sessions. 

I løbet af få uger skete et kompetenceudviklingsmæssigt kvantespring, som  overraskede selv de mest overoptimistiske proceskonsulenter. Således rig på erfaring har vi brug for at overveje, hvilken rolle teknologien fremadrettet skal spille i skolen.

Danmarks it- og medievejlederforening sætter på Gl. Avernæs konferencen 2022 fokus på den digitalt understøttede undervisning og inviterer lærere, pædagoger, vejledere, ledere, konsulenter, forlag og andre interesserede til at søge svar på disse spørgsmål i konferencen oplæg, workshops og dialoger:

  • Hvordan påvirker de digitale ressourcer lærernes undervisning og elevernes læring? Opnår vi det, vi ønsker for begge parter?
  • Kan teknologien udvide skolens mulighedsrum, så vi kan få alle med? Hvordan og hvorhen?
  • Er der uudnyttede potentialer i de digitale læringsformer, som vi har overset? Eller er der udfordringer, vi ikke har løst?
  • Kan vi med teknologien i skolen skabe mindre bøvl og mere begejstring?

Som sædvanligt vil der være leverandører til stede på konferencen, som i pauser og programmet vil give deres bud på, hvordan vi kan øge begejstringen i den digitalt understøttede undervisning.

Læs mere om programmet her.

Sted

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup

Pris

Medlemmer 3.095 kr.
Ikke-medlemmer 3.495 kr.
Udstillere 5.000 kr.
Alle priser er excl. moms.

Tilmelding
Tilmelding er bindende og sker via dette link. I tilfælde af forfald kan deltagerne give pladsen til andre, hvis arrangørerne informeres om dette.

Early Bird
Ved tilmelding inden 08.01.2022 er der en gratis forfriskning under opholdet

Rabat
Ved tilmelding af flere deltagere fra fælles institution deltager disse til medlemspris. Som noget nyt tilbydes ikke-medlemmer et års gratis medlemskab af Danmarks it- og medievejlederforening ved tilmelding til konferencen.

Vi glæder os til at se dig!