Teknologiforståelse er grundfaglighed 

Live Podcast fra FabLearnDK 2023

I denne podcastserie, optaget live på FabLearnDK 2023, får du et indblik i ønsker til fremtidens teknologiundervisning. Vores vært, læringskonsulenten Natasja Jakobsen, tager dig med på en rejse bag kulissen på konferencen, hvor hovedtemaet var at ‘teknologiforståelse ER grundfaglighed’ i et gennemgribende digitaliseret samfund.

Gennem en række episoder får du mulighed for at lytte til diskussioner og samtaler med en bred vifte af gæster og oplægsholdere. Du kan høre om de nyeste tanker og tendenser inden for teknologiforståelse i uddannelsesverdenen. Lytte til perspektiver fra skolechefer, elever, lærere eller eksperter inden for cybersikkerhed, pædagogik og teknologi.

Vi udforsker også, hvordan teknologi kan integreres i undervisningen på en meningsfuld måde og berige elevernes læring. Derudover dykker vi ned i emner som fx etisk hacking, sikkerhed og teknologiske innovationer, der former fremtidens uddannelseslandskab.

Brug podcasten som en guide til at forstå, hvorfor digitale teknologier bør spille en afgørende rolle i et nutidigt undervisningsmiljø, hvor børn og unge udvikler relevante og nødvendige kompetencer.

Du kan lytte til podcasten her på siden eller finde den finde den hos din foretrukne udbyder og abonnere på serien der.

Episode #1
Det handler ikke om skærme, men om det, vi gør med teknologierne – Hanne Voldborg

Episode #2
Teknologiforståelse skaber chancelighed for børn og unge – Birgit Munk

Episode #3
Teknologien åbner nye døre for at være kreativ – Alminde-Viuf Fællesskole

Episode #4
Er dit password også ‘Sommer2023!’? – Keld Norman

Episode #4 Vi behøver ikke at gøre AIfor at lære AI – Malthe Von Sehested